Rijschoolrotterdam.nu verkozen tot beste rijschool van rotterdam 2013

Uit een recentelijk onderzoek bleek dat in  Rijschool Rotterdam de beste rijschool van 2013 in Rotterdam is.  En dat is natuurlijk héérlijk om te weten!

Eigenaar Rijschool Rotterdam enorm blij

De eigenaar van Rijschool Rotterdam had hierover het volgende te zeggen:

Na jarenlang  keihard gewerkt te hebben en continu de aandacht op de leerling (en niet op het geld)  gefocust te hebben, betaalt zich dat na 7 jaar eindelijk uit met een kleine, maar toch eervolle prijs. Ik  ben hartstikke blij én zal doorgaan met wat ik al jaren doe:  échte waarde leveren aan de leerling die in het rijproces centraal staat.

Dat de  rijschool  beste lekker gaat, blijkt ook wel uit de keiharde slagingspercentage van maar liefst 71,34%. Onder Rijscholen is dit een dijk van een slagingspercentage en daar zit ervaring achter, gecombineerd met een kleine maar praktijkgerichte rijschool en een gedreven rij-instructeur. Dat zijn de ingrediënten die deze rijschool tot een succes heeft gemaakt.

Ja hoor,  de 7 voordelen van RijschoolRotterdam.nu

Maar dat is nog niet alles hoor;  op deze pagina staan de 7 voordelen van Rijschool Rotterdam. Daarin staat onder andere het volgende:

  • Snel je rijbewijs halen!
  • Je komt voordelig uit
  • De doelstelling van Rijschool Rotterdam is dat je tevreden bent!
  • Ze zijn servicegericht.

Ik tel er dus maar 4 op deze pagina en dus geen 7.  Maar dat maakt niet uit, want de overige 3 vul ik maar al te graag aan.

  • Bescheiden rij-instructeur met 7 jaar ervaring als instructeur.
  • Student staat centraal in het gehele rijproces.
  • Effectieve lesaanpak.

En zo kun je nog eindeloos door blijven gaan.   Het is je inmiddels hopelijk wel duidelijk geworden dat deze rijschool in Rotterdam  hoog aangeschreven staat en een absolute aanrader is als gevolg van buitengewoon goede prestaties – keer op keer!

Waar ga jij in 2013 rijlessen nemen?

Tot slot hebben wij een vraag aan jullie.  Waar ga jij in 2013 je rijlessen nemen (specifiek gericht naar de mensen die in Rotterdam en omgeving wonen).    Ga je voor Rijschool Rotterdam of denk je toch dat je ergens anders beter af bent?  Laat het ons weten, dan kunnen wij dit binnenkort in een nieuw tegenonderzoek meenemen.  Bedankt voor je input alvast en nog een hele fijne dag verder!

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>